Careers

Open positions

Under Armour ambassadör/butikspersonal

Vi söker en driven, säljinriktad och träningsintresserad person som vill representera vårt varumärke Under Armour! Du kommer vara stationerad i vår butik i Barkarby Quality Outlet.

Vi söker dig som är en energisk, engagerad och positiv säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet. Du har en stark känsla för service och förstår innebörden av att proaktivt ta kontakt med våra kunder. Du är genuint intresserad av träning och brinner för att representera Under Armour!

Du kommer utgå som säljare i vår butik i Barkarby Quality Outlet, men kommer även aktivt delta i våra events som äger rum runt om i Stockholm och representera Under Armour i många forum. Du kommer arbeta nära vår Under Armour personal på kontoret för att optimera arbetet med varumärket i butik. Du är varumärkets representant mot kund!

Vi söker dig som vill arbeta ca 15-20h/v, både vardagar/helger och dagtid/kväll. Det finns utrymme för att utöka timmar/v framåt. Det är planerade men varierande tider från vecka till vecka så det är viktigt att du är flexibel. Lön enligt överenskommelse.

För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas och på sikt axla nya utmaningar hos Under Armour.

Om du älskar träning, Under Armour och service är du varmt välkommen att söka till oss.

Maila din ansökan till:

jobb@mno.se

Ange referens: UAOUT-2017-1

Skicka in din ansökan omgående.

Tillträde sker omgående.

Säljare till MnO Outlet

Vi söker en säljare till MNO Outlet i Hammarby Sjöstad. Vi säljer kläder av märken som Under Armour, Dry Lake, Woolrich samt många fler.

Vi söker dig som är talangfull, engagerad och en positiv säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet.  Du har en stark känsla för service och förstår innebörden med att ta kontakt med våra kunder. Som säljare på MNO Outlet förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare.

Vi erbjuder dig inte bara att var säljare i vår butik, du kommer aktivt delta i våra events som äger rum runt om i Stockholm. Arbetet innebär också en del arbete på butikens lager, vad gäller uppackning av varor samt prismärkning.

Tjänsten är på 20h/v och är en allmän visstid som förlängs med 3 månader åt gången. Det är varierande tider från vecka till vecka så det är viktigt att du är flexibel. Lön enligt överenskommelse.

Om du älskar kläder och service är du varmt välkommen att söka till oss.

Maila din ansökan, cv samt foto till:

jobb@mno.se

Ange referens: OUTHS-2017-1

Skicka din ansökan så fort som möjligt.

Tillträde sker omgående.

Extrapersonal till MnO Outlet

Vi söker en säljare till MNO Outlet i Hammarby Sjöstad. Vi säljer kläder av märken som Under Armour, Dry Lake, Woolrich samt många fler.

Vi söker dig som är en talangfull, engagerad och en positiv säljare som sätter kunden i fokus. Merförsäljning ser du som en naturlig del i försäljningsarbetet.  Du har en stark känsla för service och förstår innebörden med att ta kontakt med våra kunder. Som säljare på MNO Outlet förväntas du samarbeta på bästa sätt och företräda företagets intressen, gentemot kunder och medarbetare.

Vi erbjuder dig inte bara att var säljare i vår butik, du kommer aktivt delta i våra events som äger rum runt om i Stockholm. Tjänsten är som extra timanställd, och kan utvecklas till mer fasta schemalagda timmar framåt.

Det är varierande tider från vecka till vecka, både vardagar och helger, så det är viktigt att du är flexibel. Lön enligt överenskommelse.

Om du älskar kläder och service är du varmt välkommen att söka till oss.

Maila din ansökan, cv samt foto till:

jobb@mno.se

Ange referens: OUTHS-2017-EXTRA

Skicka din ansökan så fort som möjligt.

Tillträde sker omgående.

Marknadskoordinator för Under Armour

Under Armour är ett av sportbranschens snabbast växande varumärke med en årsomsättning på cirka 5 miljarder USD. Under Armour startades så sent som 1996 och har utvecklats till att vara en av marknadsledarna inom connected fitness, tekniska kläder, skor och accessoarer. Under Armours vision är att göra alla atleter bättre genom passion, design och ändlösa strävan efter innovation.

Om tjänsten

Som Marknadskoordinator för Under Armour, med placering i Stockholm, ansvarar du för att vidareutveckla Under Armours befintliga strategiska och operativa marknadsföringsarbete på den Skandinaviska marknaden. Du kommer vara en av två marknadskordinatorer. Du ansvarar för att utforma, implementera och följa upp marknadsplaner och budget för respektive land. Du arbetar nära våra säljchefer, samt säljare och samarbetspartners, och rapporterar till vår produkt och marknadsansvarig.

Detta innebär ett ansvar för följande:

 • I nära samarbete med säljchefer utveckla och implementera våra marknadsplaner och budget i linje med Under Armours globala affärsplan och marknadsstrategi.
 • Jobba nära säljorganisationen och utveckla relationer med, samt utforma och implementera, specifika marknadsplaner för nyckelkunder.
 • Serva kunder på den nordiska marknaden med allt de behöver för att sälja och marknadsföra Under Armours produkter.
 • Stötta samarbetspartners med bland annat marknadsmaterial och säljverktyg som tex kataloger, samt koordinera de nordiska marknaderna med centrala kampanjer.
 • Representera varumärket vid event, pressträffar mm.
 • Koordinera externa och interna resurser som tex PR-byrå, kommunikationsbyrå, in house AD mm.

Du som söker bör ha relevant akademisk examen eller motsvarande, med erfarenhet inom retail/sport/marknadsföring. Du är en kreativ och kommunikativ, både vad gäller tal och skrift, och är hands-on i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet av att med goda resultat att bygga och genomföra marknadsplaner på en internationell marknad. Du är i många avseenden varumärkets ansikte utåt och en djup och bred kunskap om varumärket, produkter, trender på marknaden och sportindustrin i stort är ett måste.  Arbetet medför en del resor inom Norden.

Kvalifikationer

 • X års erfarenhet motsvarande position.
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område meriterande.
 • God insikt i den skandinaviska sportmarknaden är ett måste.
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office paketet.
 • Färdigheter i In Design och Photoshop är meriterande.
 • Flytande i engelska i tal och skrift.

Välkommen in med din ansökan till andreas.runemark@mno.se / 0734 35 19 59
Intervjuer sker löpande.

 

For all other job inquiries, please fill out the form below and submit.

 

Fieldset

 

Verification