Careers

Open positions

For all other job inquiries, please fill out the form below and submit.

To read our policy on work application information follow this link

SUPPLY CHAIN MANAGER – UNDER ARMOUR

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att bygga upp Under Armour i Norden? MnO söker en Supply Chain Manager för Under Armour som ska vara med och leda vår back-office team. Du är ansvarig för samtliga administrativa och logistiska processer vad gäller Under Armour för samtliga marknader i Norden.

Du leder ett team bestående av fyra personer. Du ska tillsammans med dem ansvara för att orderboken är uppdaterad och korrekt, förse kunder löpande med den information de efterfrågar, se till att leveranser kommer in på lager och levereras ut i tid samt att uppföljning och customer service fungerar enligt direktiv. Du rapporterar direkt till COO och arbetar även nära säljansvariga på samtliga marknader. Du är vår administrativa och logistiska huvudkontakt mot Under Armours Europakontor i Holland, och ansvarar för att den dialogen sköts på bästa vis. Du är ansvarig för våra inköpsprocesser och ska säkerställa att inköpen sköts korrekt enligt direktiv. Du tycker om system, är lättlärd inom IT och har lätt för att se flöden och sammanhang.

Du är väldigt noggrann och drivs av ordning och reda gällande siffror och flöden. Du gillar och behärskar att hålla många bollar i luften. Du ser till att alla funktioner inom ditt team drar åt samma håll och levererar resultat enligt plan. Ditt arbete och ansvar spänner ifrån strategisk långsiktig planering till att få den dagliga operativa driften att fungera. Du tycker om en blandning av operativt arbete och strategiskt planerande.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande varumärken!

Det är meriterande med liknande tjänst ifrån andra varumärken.

Arbetsuppgifter
 Ditt huvudansvar rör de administrativa processerna för Under Armour
 Du kommer med ditt team arbeta nära kunder, internt med COO, Säljchef och säljansvariga samt med motparter hos leverantör i Holland
 Du ansvarar för att samtliga logistiska flöden planeras och utförs enligt plan
 Du rapporterar direkt till COO
 Du har personalansvar och ska vara väl insatt i samtliga funktioner inom ditt ansvarsområde och löpande arbeta för att optimera arbetet inom resp område

Din profil

 Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, helst inom sportbranschen eller liknande bransch
 Du har gärna erfarenhet av personal och att leda grupper
 Du är mycket strukturerad och fäster stor vikt vid siffror och detaljer
 Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt, och drivs av att arbeta mot mål!
 Du behärskar svenska och engelska flytande, kunskap i finska och/eller danska är meriterande
 Du har mycket god IT vana, är duktig på Excel och är snabblärd i nya system och program; erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV är särskilt meriterande

Välkommen in med en motiverande ansökan om varför just du skulle passa för denna roll!

Ange referens UASCM-2018-07

Extra säljare Woolrich, MnO Sports Outlet & MnO Fashion Outlet

Just nu söker vi extra säljare till vår pool för butikerna Woolrich, MnO Sports Outlet och MnO Fashion Outlet. Vi söker en person som är en driven och engagerad med kunskap inom mode och sport. Du har en utpräglad servicekänsla där kunden alltid är i fokus och du har förmågan att bibehålla ditt leende även när det är mycket att göra. Vi tror att du med en positiv inställning alltid agerar professionellt samt ser möjligheter i alla lägen. Hos oss är man alltid en del av teamet.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team, tillsammans med vilka du blir butikens ansikte utåt.

Sist, men inte minst, är du resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål.

Tjänster kräver flexibilitet med tillträde omgående.

MnO international AB är ett distribuerande företag inom modebranschen som företräder ett urval av noga utvalda kvalitetsmärken gentemot främst den skandinaviska marknaden. Företaget grundades 1997 och är beläget i stora, moderna lokaler med egna showrooms i Hammarby Sjöstad. I dagsläget finns drygt 70 anställda på företaget; 25 butikssäljare och ett stort antal säljbyråer som MnO samarbetar med på olika marknader för att säkerhetsställa bästa möjliga service för varje varumärke. MnO International´s filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med sina partners, återförsäljare, tillverkare och försäljningsagenter. Deras imponerande portfölj består av spännande märken indelade i divisionerna Fashion och Sport.

Använd formuläret nedan för att skicka in din ansökan .
Tillträde sker omgående.

Fieldset

 

Verification