Careers

Open positions
For all other job inquiries, please fill out the form below and submit.
To read our policy on work application information follow this link

INTERNSHIP

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se

Store Manager MnO Sports Outlet Barkarby

VILKA ÄR MNO?
MnO Sports Outlet är en butik i Barkarby med fokus på Sport och mode. Utöver butiksverksamhet så bedrivs event och säljaktiviteter kopplade till butiken. MnO Sports Outlet är en del av MnO International AB som är moderbolag och driver distribution av varumärken inom sport och mode i Skandinavien. Samtliga varumärken inom MnOs distribution finns representerade i MnO Outlets sortiment. För mer information se www.mno.se.

VAD SÖKER VI?
Vi söker en driven, säljinriktad och träningsintresserad Store Manager som vill representera vårt varumärke Under Armour! Du kommer vara stationerad i vår butik i Barkarby Quality Outlet.
I rollen som Store Manager på MnO Sports outlet ansvarar du för hela butiksdriften samt är ansvarig för försäljning, personal, visual merchandising och för att skapa lönsamhet. Som Store Manager ansvarar du även för att utveckla ett välfungerande team. Du kommer få ett stort utrymme för egna initiativ för att nå försäljningsmål, och har en stor organisation med mycket kontakter och starka varumärken som grund för ditt arbete.

Vi söker dig som brinner för försäljning och har tidigare erfarenhet från en ledande befattning inom försäljning och service, gärna inom detaljhandeln. Du är ett gott exempel för dina medarbetare och har förmågan att motivera och engagera dina medarbetare samtidigt som du vågar ställa krav och ta raka samtal. Du är affärsmässig, har ett stort sälj- och resultatfokus samt en personlig drivkraft som yttrar sig i engagemang och handlingskraft. Sist men inte minst ser vi gärna att du har ett genuint intresse sport och mode.

ARBETSUPPGIFTER:
• Dina primära ansvarsområden är att driva butiken i Barkarby Outlet. Du ska säkerställa personal, varuflöde, marknadsföring och övrigt för att maximera försäljning inom dessa områden.
• Du har fullt personalansvar för ditt team och ska säkerställa en kvalitetsfylld och försäljningsdriven grupp medarbetare
• Du arbetar mot tydliga försäljningsmål och har budgetansvar för verksamheten

BAKGRUND:
• Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av att leda en grupp mot försäljningsmål.
• Du har vana vid arbeta i butiksmiljö.
• Du har gärna branscherfarenhet och bra kontaktnät.
• Du är i grunden säljorienterad och har god erfarenhet av försäljning.
• Du tycker om ordning och reda, samt hålla en mycket hög kommunikationsnivå.
• Du ser helheten i affärer, både vad gäller service och uppföljning. Vi tror på att bygga långsiktiga affärer och starka relationer.
• Du har erfarenhet av personalansvar.
• Målinriktad personlighet som drivs av att leverera höga resultat.
• Ett brinnande intresse för försäljning, exponering och ekonomi och förmågan att på ett pedagogiskt sätt förmedla din kunskap vidare till dina medarbetare. Du är en kommunikativ person som inspirerar med ditt sätt att leda.
• Du kan vara relativt flexibel med arbetstider och vid behov hoppa in med kort varsel

Körkortskrav
B
Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Ersättning
Fast lön
Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se med ref: BC-UA-BARK-19

Sales representative – Rut & Circle

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode, som grundades 1997 med huvudkontor i Stockholm. Vi har idag försäljning till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på att vi vill ha en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation. Vi är omkring 75 personer som sitter på ett 3 000 kvm stort kontor och showroom:s i Hammarby Sjöstad.
För mer information om MnO som bolag, besök gärna www.MnO.se
OM RUT & CIRCLE
Rut & Circle är ett svenskt varumärke som grundades 2007. Vi skapar prisvärda kläder, inspirerade av dem senaste internationella trenderna – Med fokus på att kunna representera den moderna kvinnan i varje skede av sitt liv.
Våra kollektioner inkluderar ett brett utbud av kläder för varje tillfälle, från t-shirt och jeans till klänningar för utekvällar på stan.
Besök oss gärna på www.rutandcircle.com eller spana in oss på www.instagram.com/rutandcircle/

ARBETSUPPGIFTER
Som säljare på Rut & Circle kommer du att ansvara för att aktivt serva och fördjupa samarbeten med våra befintliga kunder, samt hitta möjligheter och skapa starka relationer med nya potentiella kunder.
Du förväntas vara flexibel och styra hela försäljningsprocessen, dvs. planering, bokning av möten med kund och ansvar för fyra införsäljningar per år. Du kommer att följa upp försäljningen med dina kunder för att maximera resultat, samt bygga vidare på ett långsiktigt samarbete.
Eftersom du har ett tydligt resultatansvar, krävs det att du som person gillar att jobba mot högt uppsatta mål. Planering och upprättande av försäljningsbudget, samt löpande uppföljningar, analyser och rapportering av resultat kommer att vara en viktig del av arbetet.
Tjänsten utgår från huvudkontoret i Stockholm, men du kommer under införsäljningsperioder att resa i Sverige.
Som säljare för Rut & Circle kommer du att vara en betydelsefull person i teamet och en ambassadör för varumärket mot alla våra kunder och samarbetspartners. Vi ser därför att det är viktigt att du som person identifierar dig med Rut & Circle och med våra värderingar.
Vi ser också ett värde i att du har förståselse för försäljning och det kommersiella.

PERSONLIGA EGENSKAPER
• Du brinner för försäljning och är målinriktad
• Du gillar att resa och har lätt att skapa relationer
• Du tar egna initiativ
• Du trivs i en miljö med högt tempo och mycket eget ansvar
• Du är driven, social och positiv som person

KVALIFIKATIONER
• Du har relevant arbetslivserfarenhet
• Du kan tala och skriva engelska obehindrat
• Det är meriterande om du har ett kontaktnät i modebranschen
• B-körkort är ett krav!
Skicka in ditt CV och ett personligt brev till jobb@mno.se senast den 15 januari 2020. För eventuella frågor kring tjänsten kontakta ansvarig chef – Karin Axelsson på karin.axelsson@mno.se
Vi ser fram emot din ansökan!

EXPORT MARKETING MANAGER – UNDER ARMOUR

Under Armour är ett av världens ledande och mest snabbväxande sportvarumärken. Vill du vara en del av att fortsätta bygga upp och utveckla Under Armour i Norden? MnO söker en marketing manager för våra exportmarknader, med ansvar för vår verksamhet i Norge, Danmark och Finland.

Du ansvarar för att vidareutveckla Under Armours befintliga strategiska och operativa marknadsföringsarbete på den norska, danska och finska marknaden. Du ansvarar för att utforma, implementera och följa upp marknadsplaner och budget för respektive land. Allt för att förtydliga varumärkespositionering, maximering av varumärkeskännedom, och driva genomförsäljning.

Du är en stresstålig problemlösare. Du är en kreativ och kommunikativ, både vad gäller tal och skrift, och är både strategiskt lagd och hands-on i ditt arbetssätt. Du har erfarenhet av att med goda resultat att bygga och genomföra marknadsplaner på en internationell marknad och sitter på bred kunskap om varumärket, produkter, trender på marknaden och sportindustrin i stort.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en dynamisk organisation och ett av branschens snabbast växande varumärken!

Det är meriterande med liknande tjänst ifrån andra varumärken.

Arbetsuppgifter

  • I nära samarbete med Export Manager och Country Managers utveckla och implementera våra nordiska och lokala marknadsplaner och budget.
  • Jobba nära säljorganisationen och utveckla relationer med, samt utforma och implementera, specifika marknadsplaner för nyckelkunder.
  • Koordinera externa och interna resurser som tex kommunikations och produktionsbyråer, in house AD mm.
  • Du rapporterar till nordisk marknadschef.
 • Du kommer resa till dina marknader löpande, och vara mycket närvarande där, men utgå från kontoret i Stockholm.

Din profil

  • 3 års erfarenhet motsvarande position.
  • Minst Kandidatexamen inom ekonomi/media/marknadsföring eller motsvarande
  • Du arbetar idag med marknadsföring, kanske inom sportbranschen
  • Du är en person som trivs bra i små team och med ett högt tempo där varje medlem är villig att göra det lilla extra för att nå målet!
  • God insikt i den skandinaviska sport marknaden är ett måste.
  • Mycket goda kunskaper inom Sociala och Digitala medier, samt Trade, Retail, PR och Sports Marketing.
  • Färdigheter i Adobe Creative Suite är meriterande.
  • Flytande i engelska i tal och skrift.
  • Mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete i Danmark, Norge och/eller Finland.
  • Mycket meriterande om du talar danska, norska och/eller finska.
 • Välkommen in med en motiverande ansökan om varför just du skulle passa för denna roll!

MnO International AB är ett distributionsföretag inom sport och mode. Bolaget har funnits sen 1997 och har sitt huvudkontor i Stockholm, med filialer i Göteborg, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. Försäljningen är idag till totalt 26 länder, med fokus på Skandinavien. Bolagets filosofi bygger på en stark och långsiktig relation med våra partners, återförsäljare, agenter och producenter, genom en effektiv och professionell organisation och ett starkt engagemang. Vi är ca 75 personer och huvudkontoret på 3000kvm med kontor och showrooms ligger i Hammarby Sjöstad. För mer information se www.mno.se.

Körkortskrav
B
Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Ersättning
Fast lön
Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@mno.se

Företag
MNO International AB

Referens

UAEXPMARK-2019-2