Careers

Open positions

For all other job inquiries, please fill out the form below and submit.

To read our policy on work application information follow this link

Extra säljare Woolrich, MnO Sports Outlet & MnO Fashion Outlet

Just nu söker vi extra säljare till vår pool för butikerna Woolrich, MnO Sports Outlet och MnO Fashion Outlet. Vi söker en person som är en driven och engagerad med kunskap inom mode och sport. Du har en utpräglad servicekänsla där kunden alltid är i fokus och du har förmågan att bibehålla ditt leende även när det är mycket att göra. Vi tror att du med en positiv inställning alltid agerar professionellt samt ser möjligheter i alla lägen. Hos oss är man alltid en del av teamet.

Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande arbete i en inspirerande miljö. Du blir en del av ett högpresterande team, tillsammans med vilka du blir butikens ansikte utåt.

Sist, men inte minst, är du resultatinriktad och van att arbeta mot uppsatta mål.

Tjänster kräver flexibilitet med tillträde omgående.

MnO international AB är ett distribuerande företag inom modebranschen som företräder ett urval av noga utvalda kvalitetsmärken gentemot främst den skandinaviska marknaden. Företaget grundades 1997 och är beläget i stora, moderna lokaler med egna showrooms i Hammarby Sjöstad. I dagsläget finns drygt 70 anställda på företaget; 25 butikssäljare och ett stort antal säljbyråer som MnO samarbetar med på olika marknader för att säkerhetsställa bästa möjliga service för varje varumärke. MnO International´s filosofi bygger på starka och långsiktiga relationer med sina partners, återförsäljare, tillverkare och försäljningsagenter. Deras imponerande portfölj består av spännande märken indelade i divisionerna Fashion och Sport.

Använd formuläret nedan för att skicka in din ansökan .
Tillträde sker omgående.

Fieldset

 

Verification